Baz Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi És Természetvédelmi Főosztály

Elif A Szeretet Útján 147 Rész

horvátország-homokos-tengerpart-all-inclusive

Elif - A szeretet útján 3. évad, 143-152. rész tartalma 2020. 05. 11., Hétfő 16:00 - 3. évad, 143. rész Kibújik a szög a zsákból, mikor Ümit követi Arzut és megtudja, a nő ismét az Emirogluk elleni bosszúhadjárat lépéseként szövetkezik, ezúttal Cevahir úrral, hogy Melek életét megnehezítse. Ümit nem bírja tovább, nyilvánosan fakad ki és veszekszik Arzuval, majd végül hazamegy. Elif közben egy kicsit köhögni kezd, enyhe hőemelkedés is kialakul nála, így Melek nem hagyja, hogy iskolába menjen. Szerencsére nagyon nem kell unatkoznia, mert Asuman és Inci érkeznek látogatóba hozzájuk. 16:50 - 3. évad, 144. rész Ugyan Inci jelenlétének Elif határozottan örül, az állapota nem kezdett el jelentősen javulni. Az aggódó Aliye telefonon értesíti Meleket is, aki azonnal haza siet beteg lányához. Útközben találkozik Yusuffal, aki azonnal szól egy orvos ismerősének, hogy vizsgálja meg a kislányt. Kiderül, a ház, amit bérelnek annyira nedvesedik, hogy Elif tüdőgyulladást kapott tőle. Yusuf természetesen azonnal akcióba lendül, és kivakolja a mennyezetet.

Elif - A szeretet útján 2. évad, 146-150. rész tartalma | Holdpont

  1. Elif a szeretet útján 147 rész
  2. Elif - A szeretet útján 144-148. rész tartalma | Holdpont
  3. Elif – A szeretet útján 2. évad 147. rész tartalma » Csibészke Magazin
  4. Elif a szeretet útján 147 rész magyarul
  5. Egy ideig nem lesz új rész az Elif – A szeretet útjánból – műsorvízió
  6. Elif a szeretet útján 147 rész 2019
  7. Elif a szeretet útján 147 rész 2020

8, 85 Török filmsorozat (2016) Megtekintés: RTL Most! Film adatlapja Újabb török sikersorozat kerül a hazai képernyőkre az RTL Klub jóvoltából. Az Elif – A szeretet útján kirobbanó nemzetközi fogadtatása (több mint húsz országban mutatták be szerte a világon) egy mindenki számára élvezhető és átérezhető érzékeny és szívhez szóló családi történetnek köszönhető, amelynek középpontjában Elif, az elragadó, de nehéz körülmények között cseperedő kislány megpróbáltatásokkal teli története áll. Elif édesanyja, Melek várandósan lett egy részeges férfi, Veysel felesége. Veysel ráadásul hatalmas kártyaadósságot halmoz fel és a bűnözők törlesztésül Elifet kérik cserébe. A súlyosan beteg Melek tudomást szerez az elképesztő tervről és legjobb barátnőjéhez, Ayséhoz fordul segítségért. Az utolsó pillanatban meg kell szöktetnie az alig 6 éves kislányt még mielőtt férje és a banda rátalálnak. Ayse ráadásul azt a feladatot kapja, hogy vigye el Elifet a gazdag Kenan házába, ahol az asszony dolgozik. A kislány nem tudja, hogy valójában biológiai apja házába kerül, aki szintén nem sejti, hogy Elif egy korábbi szolgálólánnyal szövődött törvénytelen kapcsolatának gyümölcse.

Elif a szeretet útján 3 évad 147 rész

Kiemelt kép: RTL Magyarország

Elif – A szeretet útján 1. évad 147. rész tartalma » Csibészke Magazin

Elif - A szeretet útján 3. évad, 181-185. rész tartalma 2020. 06. 08., Hétfő 16:45 - 3. évad, 181. rész Selim elmondja Meleknek, hogy Yusuf nem fogadta el a lakbért, de támadt egy ötlete, amivel jobb belátásra bírhatják őt. Asuman továbbra sem tudja elérni Goncát. Közben Lafit emberei majdnem rátalálnak, ő menekül és elgázolja egy kocsi. Selimék, mivel Yusuf nem akarta elfogadni a lakbért, kitakarítják és kifestik azt a padlásszobát, ahol Yusuf a családja emlékeit őrzi. Selimékhez betörnek. 2020. 09., Kedd 16:45 - 3. évad, 182. rész Bár Leyla eddig sem viszonyult pozitívan Onur megkereséseihez a férfi úgy dönt tesz egy utolsó próbát, és megkéri a nő kezét, aki pár nap gondolkodási időt kér tőle, mivel ő még mindig gyerekkori szerelme, Yusuf után sóvárog. Yusuf eközben egyre közelebb kerül Melekhez, az egész napot vele és Eliffel tölti a tengerparton, pont, ahogy egy család tenné. Arzu állapota romlik, már nem igazán tudja, hogy hol van, és mi történik körülötte. 2020. 10., Szerda 16:45 - 3. évad, 183. rész Yusuf távozni akar az Emiroglu családtól, mivel már felépült, és nem érzi úgy, hogy jó helyen van, azonban a család minden tagja szeretné, hogy velük maradjon.

elif a szeretet útján 147 res publica

Magyarul

Necdet nem hiszi, hogy Goncától ellopták a pénzt, úgy véli, Gonca hazudik. Nurten majdnem elkapja Elifet, de sikerül megszöknie. Elif úgy dönt… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12. Sorozat címe: Elif – A szeretet útján (Elif) Műfaj: romantikus, szappanopera Évad: 2. Aktuális epizód: 147 Szereplők: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Volkan Çolpan, Emre Kıvılcım Premier az RTL-Klub műsorán. Vetítés időpontja: 2019. január 15., kedd, 16:20-kor Tartalom Necdet nem hiszi, hogy Goncától ellopták a pénzt, úgy véli, Gonca hazudik. Elif úgy dönt, elmegy a rendőrségre. Ott kiderült, hogy valószínűleg ő az, akinek Kenan Emiroglu jelentette be az eltűnését, de Elif az amnéziája miatt rá sem emlékszik. Erkut titokban belecsempészi a port, amit Arzutól kapott Zeynep italába, de ő véletlenül kiönti az egészet. Aliye rosszul lesz, és Kenan elviszi a kórházba. Forrás: RTL-Klub Ha tetszik, jelezd nekünk:

Hogy tetszett? Kattintson egy csillagra, hogy értékelje azt! Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0 Eddig nincs szavazat! Legyen az első, aki értékeli ezt a bejegyzést/részt. Köszönjük értékelését! Kövess minket a közösségi médiában is! Sajnáljuk, hogy ez a rész/bejegyzés nem tetszett az Ön számára! Javítsuk ezt a hozzászólást! Mondja el nekünk, hogy mi nem tetszett ebben a bejegyzésben/részben?

March 13, 2022, 12:56 am

durova.org, 2024